Shopping cart

close
Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 70€
3,00€ για παράδοση (Εντός Ελλάδας)

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Και στους τέσσερις παρακάτω τρόπους πληρωμής το escarpin.gr παρέχει τη δυνατότητα επιλογής έκδοσης αποδείξεως λιανικής ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, δραστηριότητα, ΑΦΜ, ΔΟΥ, κινητό και σταθερό τηλέφωνο.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα escarpin.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners και προσφέρει δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις (έως 12).

Για να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στη στη φόρμα παραγγελίας. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής του κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν το επιθυμείτε μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό του escarpin.gr. Σε αυτή την περίπτωση, η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει, αλλά θα ολοκληρωθεί με αποστολή, εφόσον εμφανιστεί η κατάθεση σας (συνήθως μετά από 2-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως και με την τράπεζα). Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει την κατάθεσή σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη. Στην αιτιολογία της κατάθεσης παρακαλείσθε να δίνετε το ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ο τραπεζικός λογαριασμός, όπου μπορείτε να εξοφλείτε την παραγγελία σας είναι:

  • ΤΡΑΠΕΖΑ: PIRAEUS BANK
  • IBAN: GR1101718800006880122981683

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Εάν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, τότε θα πληρώσετε τον εκπρόσωπο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που ενεργεί κατ’ εντολή του escarpin.gr κατά την παράδοση της παραγγελίας σας ή κατά την παραλαβή της από το χώρο της ταχυμεταφορικής εταιρίας.
Η υπηρεσία αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη με 3,50 €
Στην περίπτωση της αντικαταβολής ο συνολικός αριθμός των προϊόντων της παραγγελίας τα 15 τεμάχια.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες που αφορούν σε προαγορές προϊόντων καθώς και για την αγορά δωροκαρτών.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Τι είναι το MasterPass

Η Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικών πληρωμών, εισάγει πρώτη στην ελληνική αγορά την δυνατότητα αποδοχής του ψηφιακού πορτοφολιού MasterPass, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους.

Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση

Το MasterPass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η απόκτησή του δεν απαιτεί καμία ενέργεια από την πλευρά των συνεργαζομένων επιχειρήσεων, καθώς η προσθήκη του νέου τρόπου πληρωμής γίνεται αυτομάτως στη σελίδα πληρωμής της Τραπέζης. Με το MasterPass οι επιχειρήσεις αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις εγκατάλειψης της συναλλαγής από τους Πελάτες τους (shopping cart abandonment rate).

Scroll To Top